NIEUW! Neem deel aan de Kijk- en Luisterzoektocht langs de Arthur Naeyaert Fietsroute

Ontdek de geheimen van Arthur Naeyaert tijdens de Eerste Wereldoorlog!

Dompel jezelf onder in een spannende kijk- en luisterzoektocht langs de Arthur Naeyaert-fietsroute! Verken 32 kilometer prachtig landschap in Torhout en Lichtervelde terwijl je het verhaal van deze oorlogsrebel ontdekt.

Bij elk van de 11 stopplaatsen wacht een QR-codebord op je, klaar om je mee te nemen op een onvergetelijke reis door de geschiedenis. Luister naar de verhalen die verborgen zijn in de QR-codes en laat je verbeelding de vrije loop.

Maar dat is nog niet alles! Binnen een straal van 25 meter van elke halte wachten 35 intrigerende objecten om ontdekt te worden. Plaats elk object op zijn juiste plek en ontrafel zo meer geheimen uit het verleden.

En als je denkt dat je alles weet, test dan je kennis met 15 uitdagende vragen die zijn gebaseerd op de 11 verhalen. Het wordt een ware uitdaging voor je geest!

Dus stap op de fiets, scan de QR-codes en laat je meeslepen door het verleden van Arthur Naeyaert. De Arthur Naeyaert-fietsroute wacht op jou om zijn mysterie te ontrafelen!

Alle info op: extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://www.visittorhout.be/file/download/38227/422378C7C84536FA8A70B3C6CF42C7BC

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Plaats een reactie